>

               2de AANBESTEDINGSRONDE                PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG 2022

15-11-2021


Aan alle clubs uit de provincie Antwerpen

Aanbesteding van de provinciale kampioenschappen op de weg 2022 (heraanbesteding)


De organisaties van de provinciale kampioenschappen op de weg voor de categorieën; elite mc, U15 (aspiranten), U17 (nieuwelingen), junioren, elite 3 & masters zullen toegewezen worden bij wijze van een 2de aanbesteding.

DE ORGANISATOR IS VRIJ VAN DATUM OM TE ORGANISEREN, HET ZIJN OPEN KAMPIOENSCHAPPEN d.w.z. renners van buiten de provincie hebben startrecht, uiteraard geven we voorkeur voor de vaste datum opgelegd door Cycling Vlaanderen.  

Deze aanbestedingen zullen plaatsvinden in Evenementenhal DE POPULIER, Populierenhoeve 22, 2240 Zandhoven op MAANDAG 6 DECEMBER 2021 om 19.30 uur stipt.

Het lastenboek alsmede het VERPLICHT inschrijvingsformulier kan bekomen worden op de volgende e-mailadressen: swa-eliaerts@skynet.be of gabriel.termont@gmail.com, het is ook terug te vinden op de website van de afdeling: www.cyclingvlaanderenantwerpen.be
of U kan door te klikken onderaan op de knop (button) ook op het lastenboek terecht komen.

Per post aanvragen: Gabriël Termont, Tielendorp 34 Bus 1 - 2460 Tielen of 0495/374576

De aanbestedingsformulieren dienen afgegeven te worden bij aanvang van de vergadering aan Dhr. Vandael Jan voorzitter cycling Vlaanderen afdeling Antwerpen, in dubbele omslag, waarop duidelijk vermeld staat aan de buitenzijde, al naargelang "Provinciaal kampioenschap......"

OPGELET: Enkel en alleen clubs aangesloten bij Cycling Vlaanderen en die een schriftelijke bieding afgeven voor de aanvang van de vergadering van toewijzing kunnen nog een hoger bod uitbrengen.


TOEGEWEZEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN BIJ AANBESTEDING OP 6 NOVEMBER :

  • O.L.V Waver         elite 2 en U23     -  10 april 2022
  • Mol Ezaart            dames jeugd       -  13 augustus 2022
  • Mol Sluis               dames elite         -  31 juli 2022