>

ALGEMENE VERGADERING 1 FEBRUARI 2024

03-02-2024

Donderdagavond 1 februari 2024 waren we in Herenthout te gast voor onze Algemene vergadering, onder toezicht van André Van Lint, secretaris Cycling Vlaanderen en Bruno Eulaerts, CEO Cycling Vlaanderen. 

Na een korte intrede van André Van Lint over de STAVAZA omtrent onze afdeling, schetste voorzitter Marc Van Den Eynde een overzicht van het voorbije jaar. Vervolgens nam penningmeester Rosine Pluym het woord en gaf een verslag omtrent de financiële toestand van de afdeling.

De verdienstelijke leden werden gelauwerd en vervolgens na een korte pauze werd er met aanwezige leden van het provinciaal- bestuur en hoofdbestuur een nieuwe secretaris aangesteld en ook werden de bovenvernoemde besturen aangevuld met  mandaten die vorig jaar niet ingevuld werden. 

Rudi Van Steenbergen werd voor 3 jaar verkozen als secretaris van onze afdeling. DokterJan Mathieu (medisch expert) werd toegevoegd bij het provinciaal bestuur en nog 3 leden bij het provinciaal hoofdbestuur (werkende leden) : Thijs Jan (Acrog Tormans) - Vansweevelt Geert (ATB Kempen) en Vennekens Chris (De Dijlespurters V.V. Mechelen)

Wij wensen hen proficiat met dit mandaat voor 3 jaar en hartelijk welkom bij onze afdeling.
Ook op onze provinciale pagina Antwerpen bij website cycling Vlaanderen zullen we kortelings hierop terugkomen.  https://ant.cycling.vlaanderen


Foto's: Afdeling CV Antwerpen en dank aan Patje Cosyn