>

ALGEMENE VERGADERING 25 JUNI 2021

26-06-2021

Vrijdag 25 juni 2021 vond de jaarlijkse ALGEMENE VERGADERING plaats te Herenthout,  volgens traditie vindt deze plaats in de maand januari maar door de opgelegde nationale covid-maatregelen dienden we deze uit te stellen.

U kan HIER klikken om de verslagen van onze diverse commissies te bekijken en het financiëel verslag, dit jaar is er enkel een digitale versie gemaakt m.a.w. er is geen brochure uitgegeven.

Ook naar traditie werden er leden van het hoofdbestuur herkozen en mochten we enkele nieuwe leden verwelkomen. Na 31 jaar in de MTB/BMX commissie gezeteld te hebben gaf voorzitter Ludo Van Den Brandt de fakkel door aan Dorien Wynants die voortaan de leiding zal nemen van deze commissie. 

Namens onze afdeling wensen we Dorien veel geluk toe en Ludo werd door de voorzitter van de afdeling gelauwerd om zijn inzet gedurende deze lange periode. Hij zal blijven zetelen in het hoofdbestuur.

HIER kun je agendapunten van de vergadering lezen.

Ook de verdienstelijke leden werden gehuldigd

Enkele foto's kan je hier bekijken.

We danken onze leden voor hun aanwezigheid.

Ludo Van Den Brandt geeft de fakkel door aan DORIEN WYNANTS die vanaf heden de nieuwe BMX/MTB voorzitter van onze afdeling is