>

ALGEMENE VERGADERING en viering 130 JAAR afdeling Antwerpen

25-01-2020

Gisterenavond vond te Herenthout in het GOC Ter Voncke de Algemene statutaire vergadering van onze afdeling plaats. Deze werd gevolgd door de viering van het 130 jarig bestaan van onze afdeling. Voorzitter Jan Vandael schetste de belangrijkste feiten uit deze periode. Ook bondsvoorzitter Tom Van Damme en Jos Smets directeur van Belgian cycling en Frank Glorieux CEO Cycling Vlaanderen waren aanwezig. Zij brachten een hulde aan onze afdeling. Ook een aantal oud-profrenners w.o. Rik Van Linden waren van de partij.

Lees hier het voorwoord van onze voorzitter van de afdeling en de jaarverslagen van de voorzitters WPV, recrea, BMX-MTB en Jeugdcommissie.  Bekijk hier de Powerpointpresentatie opgemaakt door onder-voorzitter François Bruyndonckx.  Lees HIER het woord van voorzitter Jan Vandael bij de receptie van het 130 jarig bestaan van onze afdeling.

Naar jaarlijkse traditie werden de verdienstelijke leden werden gehuldigd omtrent hun lidmaatschap van respectievelijk 25, 35, 50 en 60 jaar aangesloten bij Belgian cycling/cycling Vlaanderen..

Hieronder de eerste foto's van deze avond, deze zullen later nog aangevuld worden.