>

WIELERWERELD ROUWT

18-03-2024

Na een tragisch ongeval is vrijdagnamiddag 15 maart te Meer-Hoogstraten de 24 jarige elite2-renner JONAS BRESSELEERS overleden. De huidige club waar Jonas sinds dit jaar aangesloten was "DE DIJLESPURTERS MECHELEN", zij deelde ons onderstaande bericht.                                                         

Met diepe droefheid melden wij het tragische overlijden van onze geliefde ploegmakker Jonas Bresseleers. Jonas was een getalenteerde renner en als onze kopman een voorbeeld en bron van inspiratie voor zijn teamgenoten en de omkadering van de ploeg. Met zijn passie voor de wielersport en zijn onvermoeibare inzet op en naast het parcours, heeft Jonas ons allen geïnspireerd. Zijn vastberadenheid, doorzettingsvermogen en vriendelijke geest zullen voor altijd in onze herinneringen blijven voortleven. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en teamgenoten. Mogen zij troost vinden in de vele mooie herinneringen die we samen hebben gedeeld met Jonas.

Rust zacht, Jonas. Je blijft voor altijd in onze harten, nooit zullen we je vergeten !

Jonas woonachtig in Brasschaat, was lid bij Edegem BC als nieuweling, als junior bij het Wac team vervolgens U23 bij Hubo CT daarna naar Acrog Tormans, Heist Cycling Team en is momenteel aangesloten bij De Dijlespurters Mechelen. Hij stond zondag met zijn club op de deelnemerslijst van de Zuidkempense Pijl in Mol.

Voor alle wielermanifestaties van dit weekend willen we hier even bij stilstaan met het houden van een minuut stilte.

De Antwerpse Afdeling biedt zijn familie én zijn club hun innige deelneming aan en veel sterkte toe.