>

Provinciaal kampioenschap NIEUWELINGEN RAMSEL 6 MEI 2018

08-05-2018

Met 53 eerstejaars nieuwelingen werd er gestreden in Ramsel voor de kampioenentrui van Antwerpen. Er waren wel verschillende kleine aanvalspogingen maar deze reikten niet ver. Halfweg koers was er een aanval van Yannick Van Gils. Hij kreeg een voorsprong van rond 40-50 seconden maar werd 2 ronden van het einde gegrepen en we kregen een hergroepering. Uiteindelijk kon Joppe Heremans nog een klein kloofje slaan in de laatste ronde op enkele honderden meters van de eindstreep.                                                                                                                                      gelezen op cyclingsite.be door Kurt Vermeerbergen

Met 63 tweedejaars nieuwelingen streden ze gisteren in Ramsel voor de provinciale kampioenentrui van de provincie Antwerpen. Half koers ongeveer kregen we een groepje van 4 renners vooraan: Thijs Van Looveren, Manu Van Hoof, Luca Van Hout en Seppe Martens. Daan Stevens kon nog solo naar deze 4 leiders rijden. Met 5 gingen ze uiteindelijk de laatste ronde. In de spurt kon Luca Van Hout gemakkelijk de trui in de wacht slepen. Manu Van Hoof werd 2e. Voor Daan Stevens was er de bronzen medaille. Luca werd vorige maand ook al provinciaal kampioen tijdrijden.                                                                                                                                                 gelezen op cyclingsite.be door Kurt Vermeerbergen